kedves látogató !

Kedves Látogató !

Üdvözöllek a naplómban !

2012. november 11., vasárnap

Egy kis visszatekintés...

Őszinte leszek: a nyár fotózás szempontjából nem az én évszakom. Az idei pedig a szárazság miatt különösen nem volt az, szeretett tavamat alig volt értelme látogatni, erdőn mezőn pedig a sok "zöldség" takarta szemem elől a fotózni valót. Viszont ahogy hullanak a fákról a levelek, nyílik az erdő, a hideg pedig könnyebben az objektív elé csalja a témát, úgy ismét jönnek az új tervek, az új képek..:)

Addig is hűvös, ködös őszi napokon sokszor kényszerülök a szoba melegébe, mint pl. ma is.
Sebaj, legalább alkalmam nyílt számítógépemben kutakodni, olyan képeket kerestem melyek anno nem kerültek a látóterembe, valamiért elkerülték a figyelmemet. Vagy talán azóta másképp látom a dolgokat ? Nem tudom, de ma találtam pár ilyen képet, sok szeretettel osztom meg Olvasóim előtt, "kozmetikázva" ezzel az elmúlt meddő hónapokat....

Jöjjenek akkor komment és sorrend nélkül...:
9 megjegyzés:

 1. kár, hogy ilyen volt a nyár :(
  nekünk sem úgy alakult ahogy szerettük volna :(
  viszont nagyon szép képeket tettél most fel, kár lett volna az archive-ban tartogatni :)

  VálaszTörlés
 2. Mindegyik nagyon jó lett, de a szürke gémesek a kedvenceim :o)
  Az aláírás a képeken szuper ötlet! :o)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Józsi: köszi szépen ! Már megérte..:)

  Timi: köszi, Te mindig megmosolyogtatsz ! :)

  VálaszTörlés
 5. Elgondolkodtam, amit írtál, vajon mi változtatja meg egy fotós hozzáállását, hogy másképp kezdi el látni a dolgokat? Talán az új gépe?
  Számomra azok a képek a legjobbak, amin nem kezdek el gondolkodni, vajon mennyi belőle az előre tervezett és mennyi a véletlen.
  Abba ne hagyd!!! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó fotók, érdekesek. A fekete gólyásnak külön örültem, a nyáron egy fotós nap volt amikor fekete gólyákkal találkoztam. Egyébként pedig a szürke gémesek nagyon jópofák, nekem különösen az utolsó tetszik, valamint a szemben álló csapzott gémes. :)

  VálaszTörlés