kedves látogató !

Kedves Látogató !

Üdvözöllek a naplómban !

2012. április 28., szombat

4.5.6.7....

Ma ismét az itatónál jártam. Van még vele munka bőven, olyan dolgok, amik csak menet közben derülnek ki. Pl hogy a kisebb madarak nehezen férnek a vízhez az oldalsó fákról, vagy hogy a fény reggel sajnos nehezen süt be a fürdő részhez... SZóval lesz még vele mit variálni, de a lényeg hogy a madarak lankadatlanul jönnek, igaz még kicsit félve, de remélem a beígért meleg miatt gyorsan oldódik a kezdeti bizalmatlanságuk. Azért megvan a 4-5-6-7. fotózott faj is, név szerint a sötét lábáról remélem jól azonosított csilpcsalpfüzike:
a világos lábú fitiszfüzike:
Az egyértelmű barátposzáta:
és egy váratlan ritkább vendég, a kormos légykapó amely sajnos pont objektív próbálgatás közben jött be és csak 2x vel tudtam róla készíteni 2 képet:
Indulás előtt miután az összes cuccomat összecsomagoltam, akkor jött be a karvaly... Nagyon figyelt, így csak az alapobit sikerült óvatosan a táskámból kicsúsztatni a géppel, ezzel készült róla pár kép:
Összességében a képekkel még mindig nem nagyon vagyok elégedett, főképp a beállítások miatt, amiken sürgősen változtatnom kell. Maga az hely viszont kiválóan vizsgázott most is és egészen biztos vagyok benne hogy csak idő kérdése, hogy a finnyás ízlésemnek megfelelő minőségű képekkel térjek majd haza...

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó felvételek, szabad szemmel nem tudnám megkülönböztetni a kismadarakat, de a csilpcsalpfüzike hangját erdőben nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok... Régóta követem a blogod... Az én lesem lassan 3 éves, sokat próbálkoztam mire azt mondhatom, most kezd az igazi lenni.
    Szuperek a képek...

    VálaszTörlés
  3. csatlakozom, nagyon jó képek :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen Nektek !
    Az a jó az erdei lesben, hogy nyáron itatóként , télen etetőként funkcionálhat, és mindig jöhet valami meglepi..:)

    VálaszTörlés