kedves látogató !

Kedves Látogató !

Üdvözöllek a naplómban !

2010. május 4., kedd

Minden-ki valakié.....

Érintetlen természet? Ugyan... Ebben a világban már szinte minden fel van osztva és minden valakié...Ennek lehet éppen jó és rossz oldala is, nekem szerencsére most a jót sikerült megtalálnom...
Történt ugyanis hogy nemrég a vácszentlászlói tavi lesemet látogattam meg. Sajnálattal állapítottam meg hogy valaki széttörte az ajtót, leszedte az ülőkét, besározta az üveget stb.. és sajnos mindezt nem "pont előttem" tette...grrrrrrrrrrbummmmm
Arról nem beszélve hogy a "sporthorgászok" a nádat kivágva betelepültek szinte a les mellé..:( A víz szintje is kb 80cm t csökkent, a madarak száma pedig jelntősen visszaesett. Nem fért kétség hozzá: innen menekülni kell !

Les fel utánfutóra, a kiszemelt hely egy, a közelemben lévő tavi világ: a tápiószecsői halastavak. Ezek közül 1 tavon lehet horgászni, a többi pedig elkerített halnevelde, igazi madár és vízi paradicsom. A tulaj (egy igen barátságos és természetkedvelő úriember) útján sikerült eljutnom egy, már régebb óta ott fotózó taghoz, legújabb barátomhoz Takács Sanyihoz. Nem kellett hosszú idő hogy kiderüljön, a párhuzamos idiotizmus micsoda barátságokat szül...:) néhány nap múlva mindketten az áprilisi 10 C fokos vízben találtuk magunkat lesépítés közben... Ez ma már tényleg jó vicc és emlék, de akkor annyira megviselte a lelki világomat hogy még werkfotót se csináltunk róla...egyszerűen szétfagytunk ! De a cél elérve: les áll a cölöpökön. Az újabb munkanap werkfotóit lentebb láthatja a tisztelt publikum,mondjuk ez sem az egyszerű kategóriába tartozott...:)
A főpróba most hétvégén lesz, szval "ne menjenek messzire, reklám után visszajövünk ! "





2 megjegyzés:

  1. Komoly! :) Mit kellett még bóklászni a sötétben?

    VálaszTörlés
  2. Na igen...Ekkor jutottam oda hogy a zavaró nádat levágjam...A gyönyör járta át a testemet amikor a mellcsizma fölött átbukott a víz..::))

    VálaszTörlés